Skuespillere til taleroller søkes!

Lyst til å spille «Madam Klouman» eller «Fru Bergstrøm»?

Jernverksteateret skal snart i gang med årets oppsetning av «Menn av malm, jenter av jern» i Feiring jernverk. Forestillingen spilles under Jernverkshelga 2.-4.august 2024. I den forbindelse søkes en person til å spille rollen som madam Pauline Klouman og en person til å spille rollen som Fru Bergstrøm.

Pauline Klouman er en fremtredende talerolle i stykket og er kone til forvalter Hans Henrik Gerhard Klouman. Til rollen som Pauline søkes det en kvinne i alderen 25-40 år.

Fru Bergström er kone til Carl Bergström, som grunnet dårlige kår må ty til tyveri for å brødfø familien sin. Fru Bergström har i tillegg til sine replikker en duettsang med sin ektemann. Til rollen som Fru Bergström søkes det en kvinne i alderen 25-55 år.

Det blir audition 23. juni på Fløygir i Feiring. Meld din interesse ved å skrive noen ord om deg selv til regissør Vår Maria Granados Langeland på e-post varmaria@hotmail.no

Skuespillet «Menn av malm, jenter av jern» øves inn i løpet av ei uke i slutten av juli. Du må kunne delta på alle øvinger og forestillinger i perioden 26. juli – 4. august. Disse foregår stort sett på dagtid i de to helgene, og kveldstid på hverdagene.

Jernverkshelga gjennomføres på ren dugnad, så man får ikke honorar for rollene.