Det nye styret for Jernverkshelga 2023!

Det er nå på tide å presentere det nye styret for Jernverkshelga 2023! De skal jobbe for å få gjennomført Menn av malm, jenter av jern, samt annet spennende under årets Jernverkshelg! Noen har meldt sin avgang, andre ringrever henger igjen, mens noe er helt sikkert. Nytt blod har ankommet! 

Følg med nå! Det nye styret for 22/23 består av følgende: Hege Granberg, Arne Saxhaug, Viggo Sandviken, Hedda Svendby, Jan Kristen Brodshaug, Marit Reegård Lie, Bård Holtet Aasen og Njål Kristoffer Brekke. 

For en gjeng!

Men hvilken rolle har de enkelte? 

Hege – Leder

Hils på vår forvalter, eller leder om du vil! Hu vil ha ansvaret for å holde skuta på rett kjøl, og sørge for at vi andre gjør jobben vår. 

Arne – Nestleder 

Her har lederens høyre hånd! Er leder’n opptatt eller ønsker å snike seg ut på en kajakktur, står Arne klar for å ta over roret. Vi ønsker vel ikke verksarbeidere på villspor?

Viggo – Kasserer 

Her har vi gruppas Onkel Skrue, våres eminente kasserer. Viggo skal sørge for at magasinbua står stand, så vi kan kjøpe det vi trenger for nye spennende år oppi verket. 

Hedda – Sekretær

Her har vi frøkna som skriver så blekket spruter! Hedda skikkelig jobb med å få dokumentert alt vi kommer fram til på møter osv. Det er ingen lett oppgave med en så pratsom gjeng! 

Jan Kristen – Driftsansvarlig

Si morn til vår helspekka bonde og snekker! En kar med godt driv som har blødd for jernverket siden år 0. Han skal jobbe med forskjellige oppgaver som må gjøres første neste års spel. 

Marit – Driftsansvarlig

Våres jente ta jønn! Denne dama er det virkelig giv i, og skal sammen med Jan Kristen, jobbe med alle mulige rare oppgaver som må gjøres før neste gjennomføring. 

Bård – Markedsansvarlig 

Her er verkets kurer, som har som oppgave å kommunisere med omverdenen gjennom markedsføring av diverse sort. 

Njål Kristoffer – Kunstnerisk ansvarlig

Her har vi våres underholder! En mann med mange talenter, og har en motivasjon som smitter folk flest. 

Nina – Konstymeansvarlig 

Om det mangler en tresko eller om knebuksa itte passer, så sørger Nina for at dette kommer på plass. Hu tilhører itte styret, men har en ekstremt viktig rolle for at spelet skal få sitt magiske uttrykk.