Takk for i år!

Jernverkshelga 2022 er nå historie, og vi ønsker å takke alle som bidro til en uforglemmelig helg. Og publikum ikke minst! I løpet av helga var det 769 publikummere som tok turen for å se «Menn av malm, jenter av jern». Det var også godt med besøk ved St. Pauls gruve med stykket «Jerntid» samt stor interesse med matbod og foredrag i Carsten Ankers lysthus. Vi høsta mange fantastiske ord, fra blant annet ordfører Hege Svendsen og flere. Anmeldelsene vi fikk var heller ikke noe å skjemmes over, hvor Romerikes Blad ga en sterk 5’er mens Eidsvoll Ullensaker Blad slo til med en 6’er! Disse kan leses her:

Dugnadsteater til terningkast seks! – EUB

Ytterst imponerende! – RB

Vi ønsker å takke vår medarrangør Feiring Jernverks Venner for en formidabel jobb i matbod, opplegget i St. Pauls gruve, servering og innslag i Carsten Ankers lysthus osv. Den gjengen er det virkelig giv i, og de jobber hardt for å ta vare på museumsområdene der oppe! Vis din støtte og bli medlem i venneforeningen, mer info finner du HER.

Videre vil vi takke alle skuespillere, musikere, stab, sponsorer, billettkontrollører og andre frivillige som har jobba beinhardt for å gi dere som publikum en fantastisk opplevelse!

Håper å se deg til neste år!

Mvh

Jernverkshelga i Feiring

Gjengen bak stykket «Menn av malm, jenter av jern» 2022! Foto: Lisa Brodshaug