Møte mellom Jernverkshelga og Feiring Jernverks Venner

Onsdag 18. mai kl 18 samlet begge styrene i Jernverkshelga og Feiring Jernverks Venner (FJV) seg. Agenda for kvelden var å sikre godt samarbeid samt fastslå programmet for årets Jernverkshelg!

Det er ikke første gangen begge styrene i sin helhet samles for å diskutere arrangementet, tidligere bare med ledere men også styret. Leder i FJV, Åse Karin Nerbø, vartet opp med god energi til oss andre i form av en fantastisk grønnsakssuppe før diskusjonene satte i gang! Det ble diskutert i lang tid hvor det ble drøftet mange muligheter, men begge styrene kom til enighet om en løsning til slutt. Fjordårets program ble også gjennomgått for å tilpasse og gjøre endringer til årets opplegg.

Begge styrene var fornøyde med å kunne sette seg ned sammen for å ta opp viktige temaer!

Takk for møtet, FJV!

Åse Karin Nerbø vartet opp med en god grønnsakssuppe!
Det var god diskusjon mellom de to styrene.