Hvem gjør hva i årets styre?

Vi har nå avduket vårt nye styre som skal jobbe beinhardt for å levere tidenes show, Menn av malm, jenter av jern, samt annet spennende under Jernverkshelga 2022! Noen har meldt sin avgang, andre ringrever henger igjen, mens noe er helt sikkert. Nytt blod har ankommet! 

Virker det ukjent? Følg med nå! Det nye styret for 21/22 består av følgende: Hege Granberg, Anne Ekornholmen, Eva Fagerli, Petter Osbak, Jan Kristen Brodshaug, Marit Reegård Lie, Bård Holtet Aasen og Njål Kristoffer Brekke. 

For en fantastisk bukett med folk! 

Men hvilken rolle har de enkelte? 

Hege – Leder

Hils på vår nye forvalter, eller leder om du vil! Hu vil ha ansvaret for å holde skuta på rett kjøl, og sørge for at vi andre gjør jobben vår. 

Anne – Nestleder 

Her har lederens høyre hånd! I tilfellet Hege forsvinner utpå vannet i en kajakk eller går seg vill i skauen, sørger Anne for at vi andre itte flyger rundt som noen forvirra verksarbeidere. 

Eva – Kasserer 

Her har vi gruppas Onkel (tante) Skrue, våres dyktige kasserer. Eva skal sørge for at magasinbua står stand, så vi kan kjøpe det vi trenger for nye spennende år oppi verket. 

Petter – Sekretær

Her har vi karen som skriver så blekket spruter! Petter jobber hardt med å få dokumentert alt vi kommer fram til på møter osv. Det er ingen lett oppgave med en så pratsom gjeng! 

Jan Kristen – Driftsansvarlig

Si morn til vår helspekka bonde, snekker og (dessverre) avtroppende Gudmund! En kar med godt driv som har blødd for jernverket siden år 0. Han skal jobbe med forskjellige oppgaver som må gjøres første neste års spel. 

Marit – Driftsansvarlig

Våres jente ta jønn! Denne dama er det virkelig giv i, og skal sammen med Jan Kristen, jobbe med alle mulige rare oppgaver som må gjøres før neste gjennomføring. 

Bård – Markedsansvarlig 

Den ene av to kurere, som skal har som oppgave å kommunisere med omverdenen gjennom markedsføring av diverse sort. 

Njål Kristoffer – Markedsansvarlig

Her har vi våres andre kurer! En mann med mange talenter, og har en motivasjon som smitter folk flest. 

Nina – Konstymeansvarlig 

Om det mangler en tresko eller om knebuksa itte passer, så sørger Nina for at dette kommer på plass. Hu tilhører itte styret, men har en ekstremt viktig rolle for at spelet skal få sitt magiske uttrykk.