Jernverkshelga 2021 er historie

Ensemblet 2021 (Foto: Bjørn Hytjanstorp)

Da var Jernverkshelga over for i år, men for en helg det ble!

Det var først i starten av juni at styret for Jernverkshelga vedtok at de ville forøke å arrangere Jernverkshelga 2021. Pandemien skapte stor usikkerhet, men etter samtale med kommuneoverlegen ble det klart at helgen lot seg gjennomføre!

Nå var tiden knapp for å få helgen opp og stå! Mange praktiske ting måtte på plass, frivillige verves og helgen markedsføres! Til forestillingen «Menn av malm, jenter av jern» var det flere sentrale roller som trengte nye aktører og vi lurte på hvem som kjente noen som hadde en hest!

Takket være uvurderlig dugnadsinnsats falt alt på plass og vi kunne nyte en fantastisk ny-premiere i strålende solskinn fredag ettermiddag! Tros litt regn gikk også resten av helgen som en drøm med over 500 betalende tilskuere!

Neste år håper vi verden er enda litt friskere og at vi er tilbake med en fullskala Jernverkshelg!

Takk til alle som tok turen! Vi sees 5. – 7. august 2022!