Lisbet er årets Madam Klouman

Gleder seg til ei uke i Jernverket!

Lisbet Fagerli tar i sommer over rollen som Madam Klouman i forestillingen «Menn av malm, jenter av jern». Madam Klouman, eller Pauline Klouman, vokste opp ved Hurdal Glassverk og ble senere gift med Hans Henrik Gerhard Klouman som arbeidet som forvalter ved Feiring Jernverk fra 1802. Madam Klouman har derfor en sentral plass i både i Jernverkets historie og i forestillingen.

Selv om Lisbet nå debuterer i rollen som Madam Klouman er hun på ingen måte nykommer i Jernverksteateret. Tross sin unge alder har hun allerede 9 sommere bak seg i ruinene. I åtte år har hun vært på scenen som jernverksarbeider og i fjor tok hun ansvar som sufflør. Lisbet har også sittet i styret for Jernverkshelga, i valgkomiteen og vært barneregissør. Hun er med andre ord en dreven og viktig ressurs i Jernverkshelga! Nå gleder vi oss til å se henne i en ny rolle!

– Jeg elsker å spille teater, og samholdet og gleden som er rundt jernverksspelet gjør at det blir en super uke om sommeren, sier Lisbet i en kort korrespondanse med jernverket.info

En super uke er vi sikker på at det blir!