Scene og amfi er utbedret

I år har vi gleden av å ønske velkommen til et betydelig oppgradert scene- og publikumsområde i Jernverket!

De siste årene har både amfi og scene fått hard medfart av det våte været vi har hatt. Området har ikke klart å ta unna vannmengdene, og resultatet har vært gjørme og småbekker både i publikumsområdet og på scena.

-Situasjonen var uholdbar, sier leder for styringsgruppa i Jernverkshelga, Christer Holtet Dahlin. Allerede i fjor høst bestemte derfor styret å investere i utbedring av området.

1001
Bedre drenering skal sørge for at skuespillerne slipper å vasse i gjørme på scena.

-Jernverkshelga har vært godt besøkt de siste årene, og vi har vært forsiktig med pengebruken. Blant annet har vi som prinsipp at vi ikke betaler honorarer, men gjør alt på dugnad, forteller Dahlin. Styremedlemmene var enig om at den beste investeringen ville være å gi noe tilbake til vårt trofaste publikum og de rundt femti skuespillerne som legger ned et enormt arbeid i forbindelse med forestillingen. Resultatet er et system for drenering, sittebenker i amfiet og ny grus på sceneområdet.

Styringsgruppa vil gjerne takke de som har bidratt til at dette kom på plass før årets jernverkshelg: Entreprenør Brødrene Nordahl, snekkerne Jan Kristen Brodshaug og Gunnar Sjuve, med god hjelp fra Gjersings.

Det er gjort betydelig forbedringer for både skuespillere og publikum i Feiring jernverk
Det er gjort betydelig forbedringer for både skuespillere og publikum i Feiring jernverk. Flere benker kommer neste år.