Ny regissør for Menn av malm, jenter av jern

For andre året på rad er det John-Erik Vika som er regissør av jernverksteateret «Menn av malm, jenter av jern». Han er den fjerde regissøren som jobber med Tor Karseths spesialskrevede friluftsskuespill i Feiring jernverk.

I Eidsvolls teaterliv er John-Erik Vika for veteran og regne. Etter sin debut på scenen i forestillingen «Trost i taklampa» i 1979, har han opparbeida seg en fartstid på over 30 år i Eidsvoll Amatørteater (EAT), hvor han har skapt glede og moro som skuespiller, regissør og i styre og stell. De som så EATs oppsetning av Jungelboken husker nok John-Erik som den godslige bjørnen Baloo. Vika har også stått på scena i Feiring, i folkekomedien «Søderkåker» på slutten av 1980 tallet.

I fjor overtok han registolen etter Hans Ekornholmen, en oppgave han tok på seg med stor entusiasme. – En ære å få lov å være med, sier Vika. Han har ikke så mye erfaring med uteteater, men har opplevd teater i vær og vind gjennom å være skuespiller i musikaler på Skibladner.

Vi ønsker John-Erik velkommen til oss igjen i år!
Bilde_2013-06-06

Legg igjen en kommentar